Om oss

Ljungsbro Bilcenter AB är ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1997 under namnet Leonards Bilverkstad som sedan bestämde sig att utöka. Med över 30-års erfarenhet av bilbranschen erbjuder vi idag våra kunder förstklassig service av bilförsäljning och kundnöjdhet i högsta klass.

Sedan 1997 bestämde vi oss för att leverera en högkvalitativ service åt våra kunder med allt från glödlampsbyte till stora reparationer. Vi startade med namnet “Leonards bilverkstad” på Hanorpsvägen i Ljungsbro.

20 år senare bestämde vi oss för att växa och utöka servicen till våra kunder där vi enkelt kan leverera allt under samma tak. Därmed byggde vi ut en ny verkstad med den senaste tekniken samt bilhall där vi kan hjälpa kunder med bilvalet under namnet Ljungsbro Bilcenter.

Det som gör oss unika är att vi alltid har kunden i fokus och hjälper kunden efter deras behov samt lämnar alltid 3 års garanti på delar samt arbete. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder, vi tar alltid emot er oavsett anledning och du kan känna dig trygg med din bil hos oss då vi har mekaniker med över 30 års erfarenhet.

Vår historia
 • 1

  Början

  Allt startade på Hanorpsvägen 20 i Ljungsbro, år 1997.

 • 2

  NY anläggning på Blåsvädersgatan

  2018 bestämde sig Florens att bygga en ny anläggning på Blåsvädersgatan med sina 2 söner, Leo och Leonard

 • 3

  Tillbyggnad

  2020 byggde de till en byggnad för att

 • 4

  New Website launch

  Start online business tempor lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit incididunt ut labore.