Förmedling

Att själv sälja bil kan ta lång tid, vara omständligt och dessutom medföra en viss risk för bedrägerier. Vi på Ljungsbro Bilcenter hjälper dig gärna! Våra kunniga säljare ser till att du får bästa möjliga pris för din bil, samtidigt som vi sköter alla delar av försäljningen – snabbt, smidigt och enkelt för dig.

Vi förmedlar och köper främst bilar som är svensksålda, har gått max 18.000 mil och är max 12 år. Beroende på bil och modell kan även andra bilar vara av intresse. Kontakta oss för en individuell bedömning.

Sälja bil direkt eller låta oss förmedla den?

Hos oss kan du välja mellan att sälja bilen direkt till oss, låta oss förmedla och sälja den åt dig, eller lämna bilen i inbyte vid köp av en annan av våra begagnade bilar. Är du osäker gör det ingenting – vi hjälper och guidar dig till det bästa valet.

Att sälja bilen direkt till oss innebär en för dig snabb, smidig och enkel bilaffär. Vi utför en kostnadsfri värdering och när du accepterat vårt affärsförslag har du strax pengarna på kontot. Vi sköter all administration och kan även hämta bilen hemma hos dig, oavsett var du befinner dig i Sverige.

Att låta oss förmedla och sälja din bil innebär att du tryggt kan luta dig tillbaka och invänta pengar på ditt konto. Ljungsbro Bilcenter tar hand om hela försäljningen och allt ansvar mot köparen. Vår mångåriga erfarenhet och stora kontaktnät ser till att du får marknadsmässigt betalt och slipper allt arbete med visningar. Förmedlingen tar i snitt 1-3 veckor från att du lämnat in din bil tills det att den är såld.

Köper du bil av oss, tar vi din bil i inbyte oavsett vad det är för bil. Bilens värde dras självklart av vid köp av annan bil hos oss.

*1-3 veckor är en uppskattad tidsåtgång vid försäljning och kan skilja sig mellan olika bilar och prisklasser.

Varför Ljungsbro Bilcenter?
  • Alltid manuella värderingar av vår erfarna personal
  • Snabbt och smidigt – vi sköter all administration
  • Pengarna direkt på kontot
  • Öppet och ärlig relation för din trygghet

Vanliga frågor kring försäljningsuppdrag
  • Du slipper alla oseriösa köpare
  • Vi löser ditt lån eller leasing
  • Snabb betalning

 

Vi sköter självklart hela processen i form av rekonditionering, fotografering och annonsering.

Vi marknads­för bilen på vår webbplats, i vår bilhall, Blocket och Bytbil.

Att låta oss förmedla och sälja din bil innebär att du tryggt kan luta dig tillbaka och invänta pengar på ditt konto. Vi tar hand om hela försäljningen och allt ansvar mot köparen. Vår mångåriga erfarenhet och stora kontaktnät ser till att du får marknadsmässigt betalt och slipper allt arbete med visningar.

1-3 veckor är en uppskattad tidsåtgång vid försäljning och kan skilja sig mellan olika bilar och prisklasser.