Hos oss är din bil i goda händer

Noggrannhet är vårt andranamn vilket går igen i hela företaget. Vår verkstad fungerar som de flesta andra verkstäder med den lilla skillnaden att vi har det överraskande rent och snyggt hos oss. Ordning och reda skapar effektivitet, alla verktyg har sin plats och du som kund kan lugnt komma in och småprata med oss utan att behöva bli smutsig.
I vår verkstad är alla bilar välkomna. Vi är ett prisvärt alternativ till märkesverkstäderna. Vi har alltid 3 års garanti på delar och lämnar alltid 1 års garanti på arbetet som har utförts. Vår verkstad leds av Leonard som har varit inom bilbranschen i över 30 år. Vår mångfald inom märkeskunskap är en trygghet för dig.

A mechanic service car in garage is check a list cars.
Originalservice

Vi erbjuder originalservice enligt fabrikantens serviceprotokoll. All service och reparation utförs av välutbildad och erfaren personal. Vi håller oss uppdaterade och ser till att ha alla eventuella specialverktyg som är nödvändiga. 

Vi på Ljungsbro Bilcenter utför originalservice på alla kända bilfabrikat, såsom Volvo, SAAB, BMW, Ford, Alfa Romeo, Audi, Citroën, Fiat, Honda, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot mfl.

3 andledningar att välja oss:

  • Säkerställer att din bil är bra och i trafiksäkert skick
  • Minskar risken för oförutsedda stopp.
  • Kvarvarande garantier fortsätter att gälla.
Förbesiktning

Kom förberedd till besiktningen och slipp ombesiktning och onödiga kostnader. Vi går igenom din bil och ser till att den uppfyller besiktningskraven. Vid en förbesiktning säkerställer vi att din bil är säker att framföra i trafiken och att bilens funktioner fungerar som de ska. Vi går bla igenom karosseri och stomme, hjul och styrning, driv- och bromssystem, kommunikation och miljökontroll. Första besiktningstillfället är när bilen är tre år gammal, andra vid fem år och därefter ska den besiktigas varje år för att kontrollera att den uppfyller lagliga krav på säkerhet och miljö.

They know what the problem is
Hands only. Mechanic holding a tire at the repair garage. Replacement of winter and summer tires.
Däck

Däcken är din enda kontakt med vägen när du kör. Varje kontaktyta är ungefär lika stor som en hand. Så bra däck är viktigt för trafiksäkerheten. Vi på Ljungsbro Bilcenter saluför däck från flera av de stora däcktillverkarna. – Continental, Hankook, Yokohama, Vredestein. Vi har även ett stort lager budget-däck. Det behöver inte kosta plånboken att byta till helt nya däck! Välkommen in till Ljungsbro Bilcenter så guidar vi dig rätt. 

Rekond

Vill du fräscha upp bilen inför visning och försäljning? Eller du bara allmänt trivs med att ha en bil i toppkondition? Då ordnar vi det. Vår verkstad i Ljungsbro utför professionell och prisvärd bilrekond – vi tar fram den där känslan av att äga en ny bil, och samtidigt ger bilen ett fullständigt skydd både invändigt och utvändigt. Det kan både du och bilen vara värda.

Man in a garage. Worker polish a car. Man in a black uniform.
Hands holding a credit card and using laptop computer for online shopping
Mekopartner-kontot

Med MekoPartner-kontot kan du enkelt dela upp dina betalningar hos oss. MekoPartner-kontot ger dig en trygg, enkel och flexibel finansiering upp till 30 000 kr.

Du kan välja mellan två olika betalningsalternativ: Delbetalning i fyra månader utan ränta och avgifter samt upp till 24 månaders räntefri delbetalning. Ansökan sker hos oss och sedvanlig kreditprövning görs direkt medan du väntar. När din ansökan är beviljad kan du omedelbart betala med kontot. Fullständiga villkor för Mekopartner-kontot hos oss på Ljungsbro Bilcenter

Vanliga frågor kring vår bilverkstad

Ja, vi följer bilens service rekommendation, vilket gör att eventuella garantier fortsätter gälla.

Ja, vi har alltid fri lånebil eller cykel när din bil är på service eller reparation hos oss!

Ja, vår bil­verkstad i Ljungsbro är pris­värd. Särskilt med hänsyn till vår kompetenta personal och kvaliteten på ut­rustningen så får du ett konkurrens­kraftigt pris.

Du kan boka via vårt bokningssystem, klicka här. Om du är osäker på vad du ska välja, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

En rekonditionering är en grundlig rengöring av bilen som återskapar känslan av en ny bil.

Vi på Ljungsbro Bilcenter saluför däck från flera av de stora däcktillverkarna. – Continental, Hankook, Yokohama, Vredestein. Vi har även ett stort lager budget-däck. Välkommen in till oss så guidar vi dig rätt. 

Ljungsbro Bilcenter och vår verkstad finns i Ljungsbro. Du hittar oss på Blåsvädersgatan 12, 585 73 Ljungsbro