Mekopartner-kontot

Hur ansöker man?

Ansök här direkt hos Resurs Bank eller tala med oss på Ljungsbro Bilcenter. Du kan också ansöka via mobilen genom att SMS:a MEKOPARTNER till 71 690 och få svar in om några minuter. Man får inget fysiskt kort utan ta med legitimation nästa gång du ska handla med det förutsatt att du godkänts av utställaren Resurs Bank.

Vem kan ansöka om MekoPartner-kontot?

Den sökande ska ha fyllt 18 år, inte ha några betalningsanmärkningar och ha en regelbunden taxerad inkomst (ej bidrag, studiebidrag eller liknande).

Välj mellan olika betalningsalternativ

När du har handlat med ditt konto får du hem ett kontoutdrag med flera betalningsalternativ att välja mellan. I grunden fungerar det som ett vanligt betalkort, det du köper ena månaden betalar du nästa månad. Du har även andra alternativ att ytterligare fördela kostnaderna för dina inköp. (Köp genomförda innan 4:e bankdagen i innevarande månad debiteras i samma månad.)

Delbetala i 4 månader utan ränta och avgifter

Beloppet fördelas i fyra lika stora delar och inga kostnader tillkommer. Gäller för inköp över 1 000 kronor.

12 månaders räntefritt

Ditt inköp delas i 12 delar. Aviavgift på 29 kronor samt en uppläggningsavgift (från 145 kr, se tabell) tillkommer om du väljer 6 månaders delbetalning eller mer.

(Klicka på bilden för att förstora)

Representativt exempel:

Vid ett kreditbelopp om 10 000 kr med rörlig årsränta om 0 % och 4 månader återbetalningstid uppgår den effektiva räntan till 0 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 0 kr per månad och uppläggningsavgift om 0 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 2500 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 10 000 kr fördelat på 4 avbetalningar.

Exemplet, som är beräknat 2021-03-17, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning till närmaste högre krona tillämpas. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar. Klicka här för att läsa mer om villkoren